Şeyma Subaşı boşandı

5 ay önce yurt dışında günlerce süren düğünle evlenen Şeyma Subaşı ve Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi’nin mutluluğu 5 ay sürdü. Çift bugün Beykoz Adliyesinde tek celsede boşandı.

Mısırlı Mohammed Alsaloussi ile yaklaşık 5 ay önce evlenen Şeyma Subaşı bugün Beykoz Adliyesindeki duruşmada boşandı.

Acun Ilıcalı’nın eski eşi Şeyma Subaşı, Mısırlı Mohammed Alsaloussi ile 2 Mayıs’ta evlenmişti. Evlilikte psikolojik şiddet iddialarının ardından çift boşanmak için mahkemeye başvurdu. 5 aylık evliliği bitiren duruşma bugün Beykoz Adliyesinde görüldü. Kararını açıklayan mahkeme, Mohammed Alsaloussi ve Şeyma Subaşı’nın boşanmasına karar verdi.

Boşanmanın ardından çiftten henüz bir açıklama gelmedi. Şeyma Subaşı boşanmanın ardından Instagram hesabından eşiyle olan tüm fotoğrafları sildi. Avukat Altın Mimir ise duruşma sonrası müvekkili Şeyma Subaşı ile verdiği bir pozu Instagram hesabından yayınlayarak “İyi günde kötü günde” notunu düştü.

Şeyma Subaşı, 5 Haziran 2021’de bir süredir aşk yaşadığı Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaluossi’den evlilik teklifi almıştı. Subaşı tekliften hemen sonra hamile olduğunu açıklamış ancak çiftin bebeği düşmüştü. İkili, evlilik teklifinden 24 gün sonra yollarını ayırma kararı almıştı. Ayrılığa 1 ay dayanan Subaşı, Meedo ile bir fotoğrafını yayınlayarak “Hayat partnerimi özledim” demişti. İlişkileri bir dargın bir barışık devam eden çift, 5-6 Mayıs’ta Fas’ta düğün yaptı. Günlerce düğün eğlencesi yapan Subaşı, farklı farklı gelinlikler tercih etti. Fas’ta yapılan düğüne Türkiye’den Didem Soydan, Sibil Çetinkaya, Mert Vidinli ve Dila Tarkan gibi tanınmış isimler de katıldı. Bir süredir evlilikleri gözlerden uzak yaşayan Subaşı’nın eşinden psikolojik şiddet gördüğü ileri sürüldü. Subaşı’nın eşinin yanından Türkiye’ye gelmesi de dikkatlerden kaçmamıştı.

http://www.sex4.tv

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir