Şarkıcı Altay’dan çocuk itirafı: Eşimin kızına söz verdiğim için bebek sahibi olmadım

Gökay Kalaycıoğlu ile 360 Derece programına konuk olan şarkıcı Altay, eşinin önceki evliliğinden dünyaya gelen kızını nüfusuna aldığını ve ona verdiği sözden dolayı hiç çocuk sahibi olmadığını itiraf etti. Eşinin kızını öz evladı yerine koyduğunu söyleyen Altay, “Kızımız Zeynep bana ‘Annemle öpüşmek ve çocuk yapmak yok’ dediği için ona verdiğim sözü tuttum” dedi.

Şarkıları ve yorumlarıyla sıkça adından söz ettiren başarılı şarkıcı Altay, Gökay Kalaycıoğlu ile 360 Derece programına konuk olarak neden çocuk sahibi olmadığını anlattı. Eşinin önceki evliliğinden dünyaya gelen kızını nüfusa geçirdiğini söyleyen Altay “Kızımız başka çocuk istemediği için eşimle biyolojik çocuğumuz yok” ifadelerini kullandı.
https://rivierarw.com

“EŞİMİN KIZI HAYATTAKİ EN BÜYÜK DEĞERİM”

Hayatı boyunca ölümlerle sınandığını söyleyen Altay, “Annemi demanstan, ağabeyimi kazadan, diğer ağabeyimi ve babamı da kanserden kaybettim. Zamansız kayıp insanı yoruyor. Sıralı, zamanlı ve hayırlısı olsun” dedi. 22 yıl önce evlendiği Gülsün Biber ile ortak bir çocuklarının olmadığından bahseden şarkıcı, “Eşimin kızını nüfusuma aldım o benim kızım. Kızım Zeynep’ten gurur duyuyorum. Hayatımdaki en büyük değerim Zeynep” ifadelerini kullandı.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir