Otomobildeki uyuşturucu zulası “Ceku” ile böyle tespit edildi

Otomobildeki uyuşturucu zulası “Ceku” ile böyle tespit edildi Kastamonu’da bir otomobilde polis ekiplerinin şüphe üzerine durdurduğu bir otomobilde dedektör köpek “Ceku” ile yapılan aramada, torpido kısmına zulalanmış halde esrar ve sentetik ecza hapı ele geçirildi.

Otomobildeki uyuşturucu zulası “Ceku” ile böyle tespit edildi

KASTAMONU – Kastamonu‘da bir otomobilde polis ekiplerinin şüphe üzerine durdurduğu bir otomobilde dedektör köpek “Ceku” ile yapılan aramada, torpido kısmına zulalanmış halde esrar ve sentetik ecza hapı ele geçirildi. Olayla 3 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından şüphe üzerine durdurulan bir araçta narkotik dedektif köpeği Ceku ile arama yapıldı. Yapılan aramada Ceku’nun aracın torpido konsolu kısmında tepki vermesi üzerine, vites kolunun ön kısmında bulunan kapağın altına uyuşturucu madde zulalandığı tespit edildi. Alana gizlenmiş halde 4,25 gram esrar ve sentetik ecza hapı ele geçirildi.

Olayla ilgili H.S., G.İ. ve U.G. isimli şahıslar gözaltına alındı.

Kastamonu Seçim Sonuçları Kastamonu Yerel Seçim Sonuçları 2019 Kastamonu Genel Seçim Sonuçları 2018 Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Bedirhan Göksu – Yerel

Kastamonu Yerel Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir