Dünya Kupası’na damga vuran olay

İspanya Futbol Federasyonu Başkanı Luis Rubiales, Kadınlar Dünya Kupası finali sonrası İspanyol oyuncu Jenni Hermoso’yu dudağından öptü. O anlar büyük tepki alırken Jenni Hermoso, İspanyol televizyonuna, “Evet, bundan hoşlanmadım” dedi.

İspanya Futbol Federasyonu Başkanı Luis Rubiales, Kadınlar Dünya Kupası zaferi sonrası Jenni Hermoso’yu dudağından öptü. Görüntülerin ekrana yansıması ve futbolcunun tepkisi sonrası İspanya’da başkana tepkiler çığ gibi yükseldi.

Luis Rubiales’in İspanyol oyuncu Jenni Hermoso’yu dudağından öptüğü anlar kameralara yansırken, birçok taraftar olaya tepki gösterdi.

Jenni Hermoso, İspanyol televizyonu RTVE’ye konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Forvet pozisyonunda görev alan 33 yaşındaki futbolcu, “Evet, bundan hoşlanmadım” diyerek rahatsızlığını dile getirdi.

Luis Rubiales’in seremonide Jenni Hermoso’yu dudağından öpmesi, İspanya’da gündem oldu. İspanyollar olayı “cinsel saldırı” olarak nitelendirdi.

https://www.cicisex.net

http://www.sex4.tv

http://www.doeda.video

Luis Rubiales, 2022’de federasyon parasıyla seks partisi düzenlemekle de suçlanmıştı. Federasyon ise konuyla ilgili yaptığı savunmada iddiaları reddetti. Söz konusu iddianın kanıtlanmadığını ve bu nedenle asılsız olduğunu belirtti.

https://www.e-dil.net

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir