Son Dakika: Trabzonspor-Beşiktaş maçında gol sesi çıkmadı

Son dakika: Süper Lig’in 29’uncu haftasının kapanış maçında Trabzonspor sahasında Beşiktaş’ı konuk etti. Temponun düşük olduğu maçta gol sesi çıkmadı. Taraflar sahadan 1’er puanla ayrıldı.

Süper Lig’in 29’uncu haftasının kapanış maçında Trabzonspor sahasında Beşiktaş’ı konuk etti. Temponun düşük olduğu maçta gol sesi çıkmayınca taraflar sahadan 1’er puanla ayrıldı.

GOL SESİ ÇIKMADI

Haftanın maçı olarak nitelendirilen dev mücadelede gol sesi çıkmadı. İlk yarısında gol beklentilerinin oldukça düşük olduğu karşılaşmada ikinci yarıda pozisyonlar olda da eşitlik bozulmadı. Trabzonspor sahasında Beşiktaş’la 0-0 berabere kaldı.

BAKASETAS, SİVAS’TA YOK

Mücadelenin 74. dakikasında sarı kart gören Anastasios Bakasetas, Sivasspor maçında cezalı duruma düştü. Başarılı futbolcu zorlu deplasmanda takımını yalnız bırakacak.

7 MAÇLIK SERİ

Beşiktaş, Süper Lig’de oynadığı son 6 müsabakada Ankaragücü, Medipol Başakşehir, İstanbulspor, Fenerbahçe ve Giresunspor’u mağlup ederken Antalyaspor ile de berabere kaldı. Siyah-beyazlılar Karadeniz temsilcisi karşısında da mağlup olmayarak bu sezon ilk kez 7 maçlık galibiyet serisi yakalamış olacak.

Ayrıntılar geliyor…

Alper Kızıltepe Spor Editörü Haberler.com – Spor

Trabzonspor Beşiktaş Spor Haberler Son Dakika

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir