Discord’a sesli mesaj özelliği geldi

Popüler yazılı ve sesli sohbet uygulaması Discord, geçtiğimiz günlerde yeni özelliğini duyurdu. Yapılan duyuruda Discord mobil uygulamanın tüm kullanıcıları artık direkt mesaj ve sunucularda 20 dakikaya kadar ses kaydı gönderebilecekler. Gönderilen sesli mesajlar masaüstünde dinlenebilse de, yalnızca mobil uygulamadan sesli mesaj gönderilebilecek.

Kullanıcıların, arkadaşları ve topluluklarıyla etkileşimde bulunabileceği, metin tabanlı ve sesli iletişimi bir arada sağlayan bu platform, son güncellemesiyle birlikte heyecan verici bir yeni özellik ekledi: sesli mesajlar.

DISCORD’A SESLİ MESAJ ÖZELLİĞİ GELDİ

Discord, kullanıcıların artık sesli mesajlar gönderip alabilecekleri bir özelliği devreye aldı. Kullanıcılar, sesli mesajlar sayesinde metin mesajlarına alternatif olarak hızlı bir şekilde sesli iletişim kurabilecek ve arkadaşlarıyla ya da topluluklarıyla daha interaktif bir deneyim yaşayabilecekler.

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

Sesli mesajlar şimdilik direkt mesajlar, grup direkt mesajları ve 200’den az üyesi olan bir sunucuda gönderilebilmektedir. Sesli mesajlar yalnızca mobil uygulama aracılığıyla gönderilebilirken masaüstü uygulamasından da dinlenebilmektedir.

Ayrıca sunucu sahipleri isteğe bağlı olarak kanallarda veya rollerde sesli mesaj özelliğini de devre dışı bırakabilir.

Yakupcan Aydemir Espor ve Oyun Editörü Haberler.com – Gamegar

Gamegar Güncel Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir