Başakşehir’de 3. İstanbul Camii hızla yükseliyor

Başakşehir’de 3. İstanbul Camii hızla yükseliyor Başakşehir Belediyesi, hayırseverlerin desteğiyle ilçeye bir cami daha kazandırıyor.

Başakşehir‘de 3. İstanbul Camii hızla yükseliyor

İSTANBUL – Başakşehir Belediyesi, hayırseverlerin desteğiyle ilçeye bir cami daha kazandırıyor. 3. İstanbul Camii’nin şantiye sahasında incelemelerde bulunan Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Ramazan şehrimize bereketiyle geldi” dedi.

İlçe sakinlerinin ihtiyaçlarına kalıcı çözümler üretmeye devam eden Başakşehir Belediyesi, Başakşehir Mahallesi’ne bir cami daha kazandırıyor. İnşaatı hızla yükselen 3. İstanbul Camii’nde incelemelerde bulunan Başkan Kartoğlu, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

“Camiler şehrimizin ruhudur”

Huzurun şehrinde cami yapımına ayrı bir önem verdiklerini belirten Başkan Kartoğlu, “Camiiler tarihten günümüze sosyal hayata şahitlik eder. İslam beldeleri etrafında hayat bulur, mümin yürekler birbiriyle buluşur. Şehrimizin ruhu, aziz milletimiz güvenli yuvasıdır” dedi.

Başkan Kartoğlu, hayırseverlerin desteğiyle inşa edilen 3. İstanbul Camii’nde aynı anda 400 kişi ibadet edebileceğini ve toplam dört katlı caminin iki katında Kur’an-ı Kerim kursu olacağını da sözlerine ekledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Başakşehir Belediyesi Başakşehir İstanbul Cami Genel Yerel Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir